Kamra nélküli konyhák

Kamra nélküli konyhák

Utolsó frissítés: 2020. szeptember 23.

Kamra nélküli konyhák

Erre is van megoldás! Kamraszekrény néven fut, mely számos előnnyel rendelkezik a spájztól.

Egyre elterjedtebb a kamraszekrény megoldás, hiszen olcsóbb, mint egy spájz kialakítása. Utólag nagyon drágán, jelentős átalakítással, engedélyekkel lehetséges egy kamra kialakítása. Ezzel szemben a kamraszekrény kisebb átalakításokkal is megoldhatóak.

Néhány apró átalakítással bármikor saját igény szerint kialakítható (akár a legkisebb konyhákban is), praktikus, könnyen rendszerezhető. A kamraszekrény fiókjaiban kényelmes, kis rekeszeket lehet kialakítani, ezáltal elkülöníthetők egymástól a különböző méretű vagy fajtájú tárolóedények, üvegek, konzerves dobozok stb.  A fiókok kihúzhatók és egyszerűbben, kényelmesebben hozzáférhetünk a tartalmukhoz.

Vannak keskeny, és szélesebb kivitelű kamraszekrények, mely akár az egész család számára szükséges élelmiszer mennyiséget egy helyen el tudja helyezni. Természetesen, itt a nem romlandó élelmiszerek tárolása lehetséges. Ajtós, fiókos kivitelben is kaphatóak.

Kamraszekrényt sok webáruház árul, de sokszor mégsem tudjuk elhelyezni kisebb-nagyobb probléma miatt ezeket a szekrényeket. A Homeoutlet praktikus ötletet tud ajánlani a kamraszekrény használatához.