Apple iPhone telefonok, Telenor.hu

Az Apple története egy számítógéppel kezdődött, és ezt az ősi gyökeret mai napig magukban hordozzák a márka okostelefonjai is, ugyanis a gyártó a kezdetek óta olyan technológiai fejlesztésekkel ruházta fel készülékeit, melyek annak idején csak a számítógépekre voltak jellemzőek. Például, elsőként az Apple honosította meg az alumínium alkalmazását. Ezeknek az innovatív megoldásoknak köszönheti, hogy rendkívüli teljesítményre képesek az Apple telefonok egytől egyig.

 

Étterem - tiszaioreghalasz.hu

Magyar konyhánk ételei széles választékával várja Önt. Kóstolja meg a szakácsaink által szeretettel elkészített salátákat, és változatos regionális ételeket. Éttermünk egyedülálló hangulatos teraszán örömmel látjuk vendégül ebédre, vagy vacsorára. Számos gluténmentes és laktózmentes fogásaink lehetővé teszi, hogy az ízek élvezete mellett egészségére is figyelni tudjon. Gyermeksarkunkban vigyázunk a kicsikre, garantáljuk, hogy nem fognak unatkozni. Dohányzó vendégek részére külön helyiség lett kialakítva. 

 

Fekete péntek – Black.Friday.hu

Black Friday alkalmával rengeteg webáruházban akár 50-70%-kal olcsóbban vásárolhatod meg kedvenc termékeidet, ezért összegyűjtöttük és kategorizáltuk azokat a résztvevő üzleteket, ahol nagy valószínűséggel idén is kiváló akciókat foghatsz ki.

 

Hírek - Portfolio.hu

A Porfolio a legfrissebb üzleti, pénzügyi hírek, elemzések mellett real-time árfolyamokat, tőzsdei kereskedési rendszereket, döntéstámogató eszközöket, egyedi elemzéseket és különleges rendezvény-megjelenéseket kínál olvasóinak, ügyfeleinek.

 

Időjárás - idokep.hu

Az időkép 2008. december óta a leglátogatottabb magyar időjárási portál, melyen átlagos napokon több ezer, meteorológiai szempontból érdekes, eseménydús napokon 700 ezer feletti egyedi látogató tájékozódik a napi időjárás előrejelzésesekről.

 

A környezettudatosság felé - bekacsomagolas.hu

Hisszük, hogy minden apró lépés számít! - Próbálunk környezettudatosan élni, és nem szennyezni tovább a földet. Csak az első lépés nehéz. Apránként megtanulhatunk környezettudatosan élni, legyen az szelektív hulladékgyűjtés, komposztálás, vászonszatyor, esetleg öko-zacskó használata. Mi vagyunk az első generáció, amelyik a klímaváltozás hatásait már érzi, és mi vagyunk az utolsó generáció, amelyik még tehet ellene! 

 

Natur kozmetikum - krempatika.hu

A kozmetikumok állatkísérlet-mentesen, szinte teljesen természetes alapanyagokból készülnek. A termékek nem tartalmaznak szolikont, kőolaj származékot. Alapanyagaink 90%-a közvetlenül a körülöttünk élő növényekből, magokból préselt, illetve a belőlük kioldott  hatóanyagokat, vitaminokat tartalmaz. 

 

Lakberendezési ötletek - lakbermagazin.hu

Lakberendezési magazinunk több ezer cikkel és képpel ad segítséget a lakberendezés, otthonteremtés, lakásdekoráció, lakásfelújítási témakörben. Kicsi lakásoktól egészen a nagy lakásokig sokféle témában, formában tud ötleteket gyűjteni az otthonának kialakításához.

 

Barkácsáruház - praktiker.hu

A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Az első Praktiker áruház még Luxemburgban épült fel 1978-ban, majd a következő évtizedekben egy jelentős áruházlánc jött létre. A Praktiker konszern foglalkoztatottainak száma a csúcsidőszakban meghaladta a 20 ezer főt.